Toimintaa 2019

tulosta | takaisin
     
 

Toimintaa 2019

Arvoisa vastaanottaja – Hanhelan sukuun kuuluva!

Hanhelan Sukuseura ry, kotipaikka Oulu, on perustettu v. 2001 Haukiputaalla. Suvun kantavanhemmat ovat Simon Tuomaanpoika Hanhela (1801-1888) ja Maria Erikintytär Huru (1797-1884).

Hallitus ja muut toimihenkilöt 2018–2021

Puheenjohtaja H. Tapio Hanhela, Betonimiehenkatu 3 A 14, 90530 OULU, puh. 050 443 3067 ja s-posti h.tapio.hanhela@gmail.com. Varapuheenjohtaja Aila Orabi ja jäsenet Jukka Hanhela, Kirsi Hanhela, Hilppa Isola, Outi Orajärvi ja Eija Savilaakso. Sihteeri Tuomas Kauppila ja rahastonhoitaja Riitta Lapinlampi.
Toiminnantarkastaja Kimmo Kyhälä (vara Erkki Hanhela).

Viime vuonna pidettiin Hanhelan Sukuseuran kuudes suku- ja vuosikokous. Sukuseuran aikaisempaan toimintaan voit tutustua tarkemmin seuran kotisivuilla Internetissä. Ne löytyvät helposti googlaamalla Hanhelan Sukuseura. Sivuilta löytyvät kertomukset kokouksista ja tapaamisista.

Vuoden 2018 suku- ja vuosikokouksessa päätettiin, että sukuseuran järjestämistä jokavuotisista tapaamisista luovutaan. Kokouskäytäntöä muokataan suomalaisten sukuseurojen yleisen käytännön mukaiseksi. Kolmen vuoden välein pidettävien suku- ja vuosikokousten sisältöä laajennetaan ja kestoaikaa pidennetään. Edellä mainitut henkilöt ottavat mielellään vastaan ehdotuksia ja toiveita koskien tulevien kokousten sisältöjä. Kenenkään ei tarvitse huolestua siitä, että joutuisi kokouksissa tai muulloinkaan yllättäen ja vastoin tahtoaan hallituksen jäseneksi. Sukuseuratoiminta on vapaaehtoista ja toiminnan tavoite on tuottaa mielihyvää jäsenilleen. Jäsenille on luvassa jäsenkirjeitä jo tänä vuonna.

Liity jäseneksi – liitä myös läheisesi

Sukuseura toimii sitä paremmin, mitä enemmän on jäseniä (nyt 104). Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avio-/avoliiton kautta on siihen liittynyt. Jäsen, joka täyttää 75 vuotta, on sen jälkeisistä vuosista vapaa maksusta. Sukuseuran logolla varustettu muki maksaa 5 euroa.

Jäseneksi liittyvän on ilmoitettava nimensä, syntymäaikansa, osoitteensa ja mahdollinen sähköpostiosoitteensa rahastonhoitajalle. Ilmoitus joko sähköpostilla riitta.lapinlampi@hotmail.com tai Internetissä tai kirjeellä osoitteeseen Riitta Lapinlampi, Arkalantie 384, 91310 ARKALA.

Jäsenenä pysyminen tai jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla kalenterivuoden 2019 jäsenmaksu 10 euroa/jäsen. Ohjeellinen eräpäivä vanhoille jäsenille on Kalevalan päivä 28.2.2019. Uudet jäsenet voivat liittyä sukuseuraan milloin tahansa. Ainaisjäsenmaksu on 100 euroa.

Saajan tilinumero: FI41 5530 0320 0207 51
Saaja: Hanhelan Sukuseura ry
Maksaja
Eräpäivä: 28.2.2019
Maksettava EUR 10,00

Maksa jäsenmaksusi saman tien, älä jätä turhaan venymään – unohtuu. Kiitos!

Toivomme Sinun jakavan tätä avointa kirjettä mahdollisimman monelle sukulaisellesi – sukulaiselle, joka kuuluu Hanhelan sukuun!