Toimintaa 2015

Hanhelan Sukuseura ry:n suku- ja vuosikokous 6.6.2015

Hanhelan Sukuseura ry:n viides suku- ja vuosikokous pidettiin lauantaina 6. päivänä kesäkuuta vuonna 2015. Kokouspaikka oli Kelokellari Kiimingin Jäälissä. Kelokellari on Jäälin Vanha koulu, jonka kiiminkiläinen pitopalveluyritys Siruka Eräpalvelut (Sirpa ja Kari Runtti) on vuokrannut Oulun kaupungilta toimitiloikseen. Suku- ja vuosikokoukseen osallistui 42 sukuun kuuluvaa.

Sukukokous alkoi klo 13 Marja Puirava-Hanhelan esitelmällä onnellisuudesta ja ihmisen vahvuuksista. Sen jälkeen vanhan kivinavetan kunnostaja Eila Hanhela kertoi, miten ennen vanhaan leivottiin ja pestiin pyykkiä. Molemmat esitykset herättivät keskustelua ja saivat aikaan myönteistä palautetta kokousväeltä. Esitysten jälkeen oli ruokailun ja rupattelun aika. Ruoka oli erityisen maittavaa ja pitopalvelun tekijät saivat ansaitsemaansa kiitosta.

Osallistujilta tiedusteltiin toiveita sukutapaamisten taajuudesta. Useimpien vastaajien mielestä vuosittaiset tapaamiset ovat halutuimpia. Yksipäiväisiä tapaamisia toivottiin järjestettävän eri kohteissa Oulun lähistöllä, mm. Hanhiperä, Mettonen, Virpiniemi, Turkansaari, Kierikkikeskus, Koiteli, Varjakka, Hailuoto, Onnela, KulttuuriKauppila, Merihelmi, Huilinki, Maalaiskartano Pihkala Kestilä. Hanhelan raitin kävelyä ja Onnelan toimintapäivää toivottiin uusittavan. Mielenkiinnon kohteina mainittiin mm. kesäteatteri ruokailun kera, perinnejutut, lähihistoria ja vanhat työtavat.

Vuosikokous alkoi klo 15. Sukuseuran varapuheenjohtaja Aila Orabi valittiin vuosikokouksen puheenjohtajaksi. Kokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat. Päätökset tehtiin yksimielisesti ilman äänestyksiä. Hallitus uusiutui yhden jäsenen verran, kun Pirjo Hanhela jäi pois ja Outi Orajärvi valittiin tilalle. Lopuksi oli tarjolla "kahvia ja pullaa" (mm. täytekakkua, leipäjuustoa ja pikkuleipiä).

Lataa suku- ja vuosikokouksen pöytäkirja pdf-tiedostona tästä

Kutsu Hanhelan Sukuseuran ry:n suku- ja vuosikokoukseen 6.6.2015

Suku- ja vuosikokous 2015 järjestetään lauantaina 6.6.2015 klo 13.00 alkaen. Kokouspaikka on Kelokellari Jäälissä, osoitteessa Vanhatie 43 (Jäälin vanha koulu.) Karttalinkki kohteeseen

Kokoukseen kutsutaan sukuun syntyneet ja heidän puolisonsa. Kokoukseen osallistuminen ei edellytä sukuseuran jäsenyyttä. Vuosikokouksessa, joka pidetään kolmen vuoden välein, käsitellään sääntömääräiset asiat, mm. hallituksen kokoonpano ja jäsenmaksu vuosille 2016-2018.

Sukukokouksen ohjelmassa pysähdymme aidon onnellisuuden ja vahvuuksien äärelle. Aiheeseen johdattaa Marja Puirava-Hanhela. Vanhan kivinavetan kunnostaja Eila Hanhela kertoo, miten ennen vanhaan leivottiin ja pestiin pyykkiä. Esitysten jälkeen ruokaillaan ja rupatellaan. Ruokailun jälkeen on vuorossa vuosikokous. Kokouksen jälkeen on jälleen mahdollisuus suku- ja vuosikokouksen toiseksi tärkeimpään asiaan eli seurusteluun muiden osallistujien kanssa kahvikupin äärellä. Kokouksen kokonaiskesto on 3,5-4 tuntia.

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä ruokailun ja kahvittelun järjestämisen vuoksi.

Osallistumismaksu on jäseniltä 15 euroa ja muilta 20 euroa. Alle 18-vuotiaat maksutta. Siruka Eräpalvelut tarjoilee maittavan ja runsaan lounaan (naudan ylikypsää kuvetta) tykötarpeineen sekä kahvit runsaine kylkiäisineen. Osallistumismaksu (= ruoka ja kahvi) on maksettava etukäteen. Ruoka-aineallergiat on kerrottava ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset (mieluiten sähköpostilla) ja tiedustelut sihteerille: Tuomas Kauppila, Joukonrinne 19, 90830 HAUKIPUDAS, puh. 0400 957 588, tuomaskauppila@gmail.com. Ilmoittautuminen viimeistään 23.5.2015. Osallistumismaksu 15 tai 20 euroa samaan aikaan seuran tilille FI41 5530 0320 0207 51. Tilisiirtoon tiedoksi osallistujien nimet ja merkintä "Kokous 2015". Myös alle 18-vuotiaitten on ilmoittauduttava etukäteen.

Toimi heti, älä viivyttele. Ilmoittaudu, maksa, laita almanakkaan, kerro kaverille. Hallitus toivoo, että jokainen, joka näkee tämän kutsun, kertoo asiasta sukuun kuuluville.

Tervetuloa Hanhelan Sukuseura ry:n suku- ja vuosikokoukseen 2015!

Hallituksen puolesta H. Tapio Hanhela, puheenjohtaja, puh. 050 443 3067 h.tapio.hanhela@gmail.com

Lataa kutsu pdf-tiedostona tästä