Toimintaa 2011

tulosta | takaisin
     
 

Hanhelan Sukuseura ry:n sukutapaaminen Koitelissa 13.8.2011

Sukutapaamista Koitelissa hellitteli erittäin kaunis sää. Aurinko paistoi lähes koko ajan ja lämpöä oli ihan riittävästi.

Osallistujaluetteloon kertyi 51 nimeä. Nuorimmaisen ikä oli alle yhden vuoden ja vanhimman yli 87 vuotta. Ilahduttavasti osallistujien joukossa oli myös ensikertalaisia.

Kiiminki-Seura ry:n johtokunnan jäsen Juha Viramo kertoi asiantuntevasti ja mukavasti Koitelin menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Puutavaraa on sahattu toistasataa vuotta ja lavatansseja on tanssittu muutamana kesänä. Oulu Oy rakensi riippusillat 1950-luvulla, ja seuraavina vuosikymmeninä alueella leiriytyivät "luvattomasti" monet muutkin kuin yhtiön työntekijät. Parin viime vuoden aikana kulkureittejä on parannettu ja palveluja kohennettu. Joen pohjoispuolelle rakennetaan nykyaikainen siirtolapuutarha Ruusulaakso.

Tutustu Koiteliin osoitteessa www.koiteli.fi

Opastettu kierros kesti noin 1,5 tuntia. Sen jälkeen osallistujat nauttivat ulkoilmassa Tunnelmatuvasta ostamiaan ja mukanaan tuomia eväitä Tunnelmatuvan pihapiirissä. Viereisellä nuotiopaikalla paistuivat makkarat juuri niin kuin perinteisessä kesätapahtumassa kuuluukin paistua - ja maistua. Erilaisissa porinapiireissä keskusteltiin sopuisasti ja rakentavasti mitä kummallisimmista asioista. Tämäkin tapaaminen oli järjestetty juuri tällaista sosiaalista kanssakäymistä varten.

Vuosikokous 12.8.2012

Vuonna 2012 on vuorossa joka kolmas vuosi järjestettävä suku- ja vuosikokous. Hanhelan Sukuseura ry:n neljäs vuosikokous järjestetään Haukiputaalla sunnuntaina 12.8.2012. Aloitamme osallistumalla kirkonmenoihin. Niiden jälkeen on mahdollisesti vuorossa lyhyt kirkon esittely, jonka jälkeen vierailemme Haukiputaan hautausmaalla. Sitten siirrymme Martinniemen seurakuntakodille, jossa ruokailemme. Ohjelmallisen kokouksen jälkeen seurustelemme ja kahvittelemme ennen kotiinlähtöä. Suku- ja vuosikokoukseen voi liittyä mukaan kirkossa, hautausmaalla tai vasta seurakuntakodilla.

Tervetuloa Koiteliin!

Hyvät Hanhelan Sukuseura ry:n jäsenet ja muut sukuun kuuluvat!

Kesän sukutapaaminen: tutustuminen Koiteliin lauantaina 13.8.2011 klo 13-16.

KOITELI - Kiiminkijoen kuohuva koski

Koiteli on maakunnallisesti arvokas matkailunähtävyys, jolla on myös kulttuuri- historiallinen arvonsa. Sen maiseman erityisarvot perustuvat jokiuomien, koskien, saarien, rantojen ja luonnon erityispiirteisiin.

Kokoonnumme pysäköintialueen lähistöllä olevalle nuotiopaikalle. Kiiminki-Seura ry:n johtokunnan jäsen Juha Viramo kertoo meille Koitelin menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Hänen opastuksellaan käymme ensin Pikkusaaressa ja sitten kuljemme Välisaaren kautta Sahasaareen.

Varustaudumme sään edellyttämällä tavalla tähän ulkoilmakokoontumiseen. Esittelykierros kestää noin 1,5 tuntia. Esittelyn jälkeen nautimme toistemme seurasta - ja itse kukin nauttii siinä seurustelun lomassa omia eväitään. Sukutapaamiseen ovat tervetulleita kaikki sukuun kuuluvat - ja sopiihan sinne seuralaisina myös sukuun kuulumattomia...

Tervetuloa!
H.Tapio Hanhela
puheenjohtaja
puh. 050 443 3067

Lataa tästä itsellesi kutsu Koiteliin 13.8.2011

Tulosta tästä itsellesi sukuseuran jäsenyystarjouskirje. Kirje on PDF-muotoinen tiedosto, joka aukeaa Acrobat Reader-ohjelmalla. Mikäli sinulla ei ole Acrobat Readeria etkä halua asentaa sitä, voit lukea ja tulostaa alla olevan jäsenyystarjouskirjeen.

Hyvät Hanhelan sukuseuran jäsenet!

Hanhelan Sukuseura ry, kotipaikka Haukipudas, on perustettu v. 2001. Suvun kantavanhemmat ovat Simon Tuomaanpoika Hanhela (1801-1888) ja Maria Erikintytär Huru (1797-1884).

Hallitus ja muut toimihenkilöt 2010–2012 hanhelansukuseura@fimnet.fi
Puheenjohtaja H. Tapio Hanhela, Betonimiehenkatu 3 A 14, 90530 OULU, gsm 050 443 3067. Varapuheenjohtaja Esko Siika-aho ja jäsenet Anssi Hanhela, Pirjo Hanhela, Seppo Hanhela, Aila Postareff-Jurvelin ja Anja Soutukorva. Sihteeri Tuomas Kauppila ja rahastonhoitaja Jouko Hanhela. Tilintarkastajat Kimmo Kyhälä (vara Erkki Hanhela) ja Esko Paso (vara Salme Nauska).

Toimintaa

Suku- ja vuosikokous pidetään joka kolmas vuosi, seuraavan kerran 2012. Välivuosina on järjestetty sukutapaamiset luonnon helmassa. Kesällä 2008 sukutapaamisen yhteydessä Hanhelan kantatilalla paljastettiin suvun muistomerkki. Sukuseuran toimintaan voit tutustua tarkemmin Internet-osoitteessa http://personal.fimnet.fi/yhdistys/hanhelansukuseura/. Sivuilta löytyvät kertomukset kokouksista ja tapaamisista sekä myynnissä olevan mukin hankintaohjeet.

Liity jäseneksi – liitä myös läheisesi

Sukuseura toimii sitä paremmin, mitä enemmän on jäseniä (nyt 103). Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avio-/avoliiton kautta on siihen liittynyt. Jäsen, joka täyttää 75 vuotta, on sen jälkeisistä vuosista vapaa maksusta. Tulevien vuosien tuotteista (esim. seuran tunnukset, sukukirja) jäsenet saavat alennusta, jonka suuruus riippuu jäsenyysvuosien määrästä. Alennus ei koske sukuseuran logolla varustettua mukia, koska se on sellaisenaan niin edullinen.

Jäseneksi liittyvän on ilmoitettava nimensä, syntymäaikansa, osoitteensa ja mahdollinen sähköpostiosoitteensa rahastonhoitajalle. Ilmoitus joko sähköpostilla joukohanhela@luukku.com tai Internetissä tai kirjeellä osoitteeseen Jouko Hanhela, Kurvitie 16, 91300 YLIKIIMINKI.

Jäsenenä pysyminen tai jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla kalenterivuoden 2011 jäsenmaksu 10 euroa/jäsen. Ohjeellinen eräpäivä vanhoille jäsenille on 14.2.2011. Uudet jäsenet voivat liittyä sukuseuraan milloin tahansa. Ainaisjäsenmaksu on 100 euroa.

Saajan tilinumero: 553 003 - 220 751
Saaja: Hanhelan Sukuseura ry
Maksaja
Eräpäivä: 14.2.2011
Maksettava EUR 10,00

Maksa jäsenmaksusi saman tien, älä jätä turhaan venymään – unohtuu. Kiitos!

Sukutapaaminen järjestetään Kiimingissä Koitelissa lauantaina 13.8.2011 klo 13.00. Tarkemmat tiedot kerrotaan kevättalvella jaettavassa jäsenkirjeessä.

Toivomme Sinun jakavan tätä avointa kirjettä mahdollisimman monelle sukulaisellesi – sukulaiselle, joka kuuluu Hanhelan sukuun!