Jäsenyys 2018

Tulosta tästä itsellesi sukuseuran jäsenyystarjouskirje. Kirje on PDF-muotoinen tiedosto, joka aukeaa Acrobat Reader-ohjelmalla. Mikäli sinulla ei ole Acrobat Readeria etkä halua asentaa sitä, voit lukea ja tulostaa alla olevan jäsenyystarjouskirjeen.

Arvoisa vastaanottaja – Hanhelan sukuun kuuluva!

Hanhelan Sukuseura ry, kotipaikka Oulu, on perustettu v. 2001 Haukiputaalla. Suvun kantavanhemmat ovat Simon Tuomaanpoika Hanhela (1801-1888) ja Maria Erikintytär Huru (1797-1884).

Hallitus ja muut toimihenkilöt 2016–2018

Puheenjohtaja H. Tapio Hanhela, Betonimiehenkatu 3 A 14, 90530 OULU, puh. 050 443 3067. Varapuheenjohtaja Aila Orabi ja jäsenet Anssi Hanhela, Jukka Hanhela, Hilppa Isola, Outi Orajärvi ja Eija Savilaakso. Sihteeri Tuomas Kauppila ja rahastonhoitaja Jouko Hanhela.
Tilintarkastajat Kimmo Kyhälä (vara Erkki Hanhela) ja Esko Paso (vara Salme Nauska).

Toimintaa 2018

Tänä vuonna pidetään Hanhelan Sukuseuran kuudes suku- ja vuosikokous. Sukuseuran aikaisempaan toimintaan voit tutustua tarkemmin seuran kotisivuilla Internetissä. Ne löytyvät helposti googlaamalla Hanhelan Sukuseura. Sivuilta löytyvät kertomukset kokouksista ja tapaamisista.

Vuoden 2018 suku- ja vuosikokous järjestetään sunnuntaina 10.6.2018 klo 13-17 Ylikiimingin uudessa seurakuntatalossa siinä kirkon kupeella, Kirkkomäki 12, Ylikiiminki.

Laitapa kalenteriisi heti! Tarkempaa tietoa saat keväällä.

Liity jäseneksi – liitä myös läheisesi

Sukuseura toimii sitä paremmin, mitä enemmän on jäseniä (nyt 103). Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avio-/avoliiton kautta on siihen liittynyt. Jäsen, joka täyttää 75 vuotta, on sen jälkeisistä vuosista vapaa maksusta. Sukuseuran logolla varustettu muki maksaa 5 euroa.

Jäseneksi liittyvän on ilmoitettava nimensä, syntymäaikansa, osoitteensa ja mahdollinen sähköpostiosoitteensa rahastonhoitajalle. Ilmoitus joko sähköpostilla jouko.hanhela@suomi24.fi tai Internetissä tai kirjeellä osoitteeseen Jouko Hanhela, Kurvitie 16, 91300 YLIKIIMINKI.

Jäsenenä pysyminen tai jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla kalenterivuoden 2018 jäsenmaksu 10 euroa/jäsen. Ohjeellinen eräpäivä vanhoille jäsenille on Ystävänpäivä 14.2.2018. Uudet jäsenet voivat liittyä sukuseuraan milloin tahansa. Ainaisjäsenmaksu on 100 euroa.

Saajan tilinumero: FI41 5530 0320 0207 51
Saaja: Hanhelan Sukuseura ry
Maksaja
Eräpäivä: 14.2.2017
Maksettava EUR 10,00

Maksa jäsenmaksusi saman tien, älä jätä turhaan venymään – unohtuu. Kiitos!

Suku- ja vuosikokous järjestetään sunnuntaina 10.6.2018 klo 13.00 alkaen Ylikiimingissä. Tarkemmat tiedot saat keväällä jaettavassa jäsenkirjeessä.

Toivomme Sinun jakavan tätä avointa kirjettä mahdollisimman monelle sukulaisellesi – sukulaiselle, joka kuuluu Hanhelan sukuun!